Tuesday, July 5, 2016

Expositie De Vriendengroep in Carla's Lunch & DinerPin It

Vanaf zaterdag 3 juli kunt u in Carla’s Lunch & Diner, Raadhuisstraat 285, Alphen aan den Rijn, een expositie van schilderijen van De Vriendengroep bekijken. 


Deze groep bestaat uit acht beeldend kunstenaars uit de regio.
In Carla’s kunt u werk bewonderen van Petra van der Made, Henriëtte Bakhuyzen, Erik van Elven, Marcel Westervoorde en Monique Verboom.

De leden van De Vriendengroep hebben elkaar ontmoet bij Parkexpressie en werken nu in een gezamenlijk atelier. In de loop der jaren hebben ze allen hun eigen unieke stijl ontwikkeld, wat in deze expositie goed te zien zal zijn. Deze keer hebben de kunstenaars zich laten inspireren door Carla’s.

De kunstwerken verschillen sterk in werkwijze en materiaalgebruik. Ze vertellen ook iets over het temperament van de kunstenaar. Over zijn/haar vaardigheid om niet alleen te kijken, maar ook te zien. En om het geziene gedreven om te zetten in beeld. Kleurrijk – of juist niet. Expressief en vrij – of ingetogen en precies.

Alle tentoongestelde werken zijn te koop. Als het werk u aanspreekt, kunt u informatie over de kunstenaars uit Carla’s Lunch & Diner meenemen.

Ook als u niets wilt eten of drinken, bent u van harte welkom om even binnen te lopen en een kijkje te nemen. De expositie is te zien tot en met eind september.

Carla’s Lunch & Diner
0172-472496

Openingstijden:
zo en ma 12:00 - 18:00
di t/m do 09:00-18:00
vr en za 09:00 – 22:00
Raadhuisstraat 285
2406 AE Alphen aan den Rijn

2 comments:

Related Posts with Thumbnails